užklausa
Spa 19, 2015

Vairuotojai, sukluskite – variklio čipavimas jums!


Variklio čipavimas leidžia jums atrasti dar neatrastas savo automobilio galimybes. Nesvarbu, jūsų automobilis ekonomiškas ar sportiškas, senas ar naujas, ši paslauga leis jums padidinti savo automobilio kilovatų skaičių iki dviejų kartų daugiau, priklausomai nuo turimo automobilio modelio ir markės.

Šiais lakais yra labai daug sporto šakų. Vienos iš šakų yra ekstremalios, keliančios adrenaliną, o kitos ne. Kad ir kaip bebūtų, šiame amžiuje sparčiai kyla nauja sporto šaka – lenktyniavimas automobiliais. Netgi Formulė 1 yra traktuojama kaip pati brangiausia sporto šaka iš visų, kur sumos sukasi jau nebe milijonais, o milijardais. Skamba labai patraukliai, tačiau reikia neužmiršti ir to, kad investicinės sumos taip pat yra sunkiai protu suvokiamos. Naujų variklių kūrimai, kėbulo tobulinimai ir panašūs dalykai, nuo kurių labiausiai sprendžiasi lenktynių nugalėtojas, reikalauja labai daug investicijų. Tačiau nežiūrint į aukščiausią lygą, bet kokios lenktynės, ypač bent kažkiek profesionalios reikalauja investicijų. Niekas nepaneigs, kad svarbiausia visose lenktynėse yra greitis. Jį galima didinti įvairiais būdais: lengvinant automobilio svorį, dedant didesnes padangas, ratus, tačiau didžiausią įtaką nenuginčijamai daro variklio cipavimas.

Variklio čipavimas leidžia jums atrasti dar neatrastas savo automobilio galimybes. Nesvarbu, jūsų automobilis ekonomiškas ar sportiškas, senas ar naujas, ši paslauga leis jums padidinti savo automobilio kilovatų skaičių iki dviejų kartų daugiau, priklausomai nuo turimo automobilio modelio ir markės. Bet kokiu atveju, nesvarbu kokį automobilį beturėtumėte, jeigu ketinate dalyvauti lenktynėse, jūs privalėsite didinti savo variklio galingumą, nes kitu atveju,varžovams būsite lengvai įkandamas riešutėlis. Be papildomos investicinės injekcijos į savo automobilį, jums bus neįmanomai sunku pasiekti norimų rezultatų, nebent jus tenkintų užimamos paskutinės vietos. Variklio čipavimas – tai galimybė tapti konkurencingu dalyviu visose lenktynėse. Kaip jau buvo minėta, čipavus variklį, jūsų automobilio kilovatai, priklausomai nuo pačios mašinos, gali kilti iki dviejų kartų, taigi, jūs galite tik įsivaizduoti kaip smarkiai jūs kiltumėte bet kokiose lenktynėse.

Žinoma, variklio cipavimas tai dar ne viskas. Tai toli gražu ne vienintelis būdas, leidžiantis jūsų automobiliui būti kur kas galingesniam, nors, tenka pripažinti, tai yra pagrindinis būdas. Jūs taip pat privalote atsiminti, kad nors ir ne tokią didelę, tačiau greičiui įtakos taip pat turi automobilio svoris bei ratai. Stenkitės kaip įmanoma labiau sumažinti automobilio svorį: išimkite nereikalingas sėdynes, atsikratykite visų nereikalingų esančių daiktų automobilio viduje ir bent jau menkas rezultatas tikrai pasijaus. Taip pat, kuo didesni ratai, tuo greitesnis tampa automobilis. Stenkitėsuždėti kaip įmanoma didesnius ratus ir naujesnes padangas, kad trintis su žeme būtų kuo tvirtesnė. Žinoma, nereikia persistengti dedant ratus tokius, kad trintųsi į arkas, nes tuomet rezultatais gausis visiškai kitoks nei planuota. Taip pat labai svarbu yra padangos, kurios leistų padidinti sukibimą ir išvystyti maksimalų greitį.

Taigi, jeigu mąstote, kad galite pasiekti aukščiausių viršūnių visiškai neinvestavę į savo automobilį, klystate ir vertėtų jums viską pergalvoti iš naujo, nebent vairuojate naujutėlaitį Ferrari, bet su tokiomis mašinomis niekas į paprastas lenktynes nesiregistruoja, nes tiesiog būtų per daug dideli nuostoliai. Variklio čipavimas yra būtent ta paslaugo kokios jums reikia. Tai padidins jūsų automobilio galią iki dviejų kartų, kas yra be proto daug. Jūs galėsite išvystyti net ikikelias dešimties kilometrų per valandą didesnį greitį, nei su paprastu automobilio. Taip pat, jeigu norite maksimalių rezultatų, prisiminkite, kad naujos padangos, dideli ratai ir mažas pačio automobilio svoris taip pat turi nemažai įtakos jūsų mašinos išvystomui greičiui. Tačiau kad ir kaip bebūtų, variklio čipavimas turi didžiausią įtaką jūsų automobilio greičiui, taigi, jeigu norite būti lenktynininkas, nepagailėkite palyginus visai nedidelės sumos, nes grąža bus nepalyginamai didesnė.

TURITE KLAUSIMŲ? PARAŠYKITE!