užklausa
Spa 21, 2015

Viskas, ką reikia žinoti apie kokybišką čipavimą


Natūralu, kad ne tik greitį mėgstantys asmenys kartais pagalvoja, kad kiek efektyvesnis variklis tikrai pasitarnautų. Deja, informacijos trūkumas tuo ir pabaigia pamąstymus. Variklio čipavimas – gali būti išeitis, kuri padės džiaugtis kokybiškesniu rezultatu. Tiesa, papildomai galima rasti nemažai funkcijų, kurių galutinis rezultatas – kokybiškesnis ir labiau žmogaus poreikius tenkinantis automobilis.

Variklio čipavimas yra labai geras pasirinkimas, kadangi:

  • Variklio darbas bus malonesnis ir ausiai, ir visam kūnui.
  • Mašina kur kas paprasčiau ir lengviau užsives.
  • Automobilis tam pačiam atstumui reikalaus mažiau kuro sąnaudų.

Klaidinga informacija, kad dažniausiai variklio čipavimas yra tik sportinių automobilių tiuningavimas. Išties ir paprastus, net šeimyninius automobilius, galima čipuoti, nes ne tik variklio efektyvumas lemia paslaugos populiarumą. Paslauga atliekama specializuotose salonuose, kur profesionalai gali pasiūlyti dvi alternatyvas. Kuo detaliau su kiekviena jų susipažinsite – tuo labiau jums tinkantį variantą pasirinkti galėsite.

MODIFIKUOJAMA automobilio variklio programa. Atsižvelgiant į kliento poreikius ir suderinus juos su galimybėmis apie kurias informuoja profesionalas – paprasčiausiai pakeičiama variklio įrangos informacija.

Arba pasinaudojama SKAITMENINIO MODULIO pagalba. Naudojantis čia technikos inovacija specialiais laidais susijungiama su varikliu ir taip perduodama reikalinga informacija. Priklausomai nuo modulio galima pasirinkti konkrečią programą, kurios dažniausiai skiriasi savo efektyvumu. Rekomenduojame pasikonsultuoti su profesionalu, kuris atsižvelgdamas į auto markę pasistengs pasiūlyti geriausią variantą. Juk kai kurioms auto konkretus variklio efektyvumas paprasčiausiai gali būti per didelis.

Daugelis žmonių perdėm domėdamiesi inovacijomis susirenka klaidingas žinias, kurios vėliau trukdo suvokti, apie kokią paslaugą tiksliai kalbama. Aišku, jei kreipsitės į profesionalus visada gausite tik objektyviausias žinias, kurios reikalingos siekiant apsispręsti, ar paslauga jums reikalinga. Tačiau jei norite pradėti nuo mažų žingsnelių – susirinkite faktus, kurie trumpai padės susipažinti su auto salonuose siūloma paslauga.

  1. Pasikartosime, kad variklio čipavimas, tai ne pasiruošimas raliui. Tai mitas, kuris dažniausiai supainioja žmones.
  2. Čipavimas suteiks kur kas kokybiškesnį ir malonesnį važiavimą turima auto priemone. Ypač paslauga rekomenduojama pasinaudoti tiems, kurie naudojasi jau savo amžių pergyvenusia mašina. Dažniausiai ji važiuoja labai nemaloniai ir dažnai sakoma: „net lėtai važiuojant juntamas greitis“. Tai prastos mašinos apibūdinimas. Variklio čipavimas galėtų išspręsti šią problemą.
  3. Siekiant čipuoti auto nereikia išardyti visos mašinos tiuningo. Tai vėlgi didelė dezinformacija, kuri dažnai trukdo pasinaudoti paslauga. Viskas atliekama labai greitai ir švariai. Žinoma, kad atliekant paslaugą mašina nebus sugadinama ar kitaip estetiškai išardoma. Juk profesionalai tiksliai žino, ką jie daro...

Paslauga suteikiama beveik visiems automobilių modeliams. Žinoma, jei norite tiksliai žinoti, ar čipavimas galėtų būti suteiktas jūsų auto – rekomenduojame kreiptis pas profesionalus, kurie pasistengs suteikti tokio pobūdžio informaciją. Tačiau apskritai viskas remiasi į tai, kokio amžiaus turima auto priemonė. Nors Lietuvoje rasti senesnę nei 2000 metų darosi vis sunkiau (ir tai, aišku, džiugina), tačiau turime pasakyti, kad dažniausiai nečipuojamos auto, kurios yra senesnės nei 1996 metų. Jos paprasčiausiai neturi reikiamos mikroschemos savo variklyje.

Suteikiama paslauga skiriama pagal tai, kokia programa bus įrašoma:

  1. Varikliams su turbina (tiems, kurie orientuoti išvystyti didelį greitį).
  2. Atmosferiniams varikliams (šio tipo mašinoms įrašomas efektas kiek minimalesnis).

Taigi, galiausiai susipažinote su pagrindine informacija, kurią vertėtų žinoti apie šią paslaugą. Akivaizdu, kad variklio čipavimas tikrai geras pasirinkimas galintis dar labiau pagerinti jūsų auto. Būtent pliusai ir lemia, kad vis daugiau lietuvaičių mielai pasinaudoja paslauga.

TURITE KLAUSIMŲ? PARAŠYKITE!